Jens Peter Madsen

Foredrag med engagement

Fortælleren Jens Peter Madsen tilbyder foredrag, som forbinder den mundtlige fortællekunsts kvaliteter med et stærkt engagement og med brugbare ideer til, hvordan mennesker kan gribe bedre fat i deres eget liv og forandre det gennem fortælling.

Historiefortælling er verdens ældste kunstform, og det er den mest aktuelle og efterspurgte, fordi den bygger på det direkte personlige møde mellem fortæller og lytter. Det er dette møde, som altid opstår, når Jens Peter Madsen holder foredrag og fortæller historier. Han er vokset op med mundtlig historiefortælling, og han fortæller historier lige ud af hovedet og uden bog, sådan som mennesker har gjort det gennem årtusinder. Hans historier er fyldt med humor og gode grin, men også af dramatik og alvor, som det virkelige liv og den fantasi, som han fortæller om. Han er tidligere seminarielærer og har optrådt professionelt med mundtlig fortælling i mere end 20 år.
Han blev kåret som årets Fynbo i 2012 for sit arbejde for den mundtlige ordkunst.

Aktuelle foredrag:
- Sæt dit liv i fortælling - et foredrag om at blive bedre til at erindre og til at fortælle flere og bedre selvoplevede historier, som andre mennesker gerne vil lytter til.

- Den gang bedstefar var dreng - et foredrag om at fortælle barndomshistorier som skaber mening og sammenhæng på tværs af generationer - og som får dine børnebørn til at lytte.

- Danmarkshistorie fortalt som i gamle dage, en medrivende genoplevelse af den mundtlige fortælling fra før den nye skolelov i 1958 som oplæg til en samtale om hvad mundtlig fortælling kan give nutidens skoler.

- Personlig storytelling - om at anvende mundtlig fortælling i dagligdagen bevidst og bidrage til fællesskab og trivsel på arbejdspladsen, i familien eller i vennekredsen.

Bed om et foredrag, som passer til jeres behov og ønsker.

Forestillinger og programmer
Hyggeligt og gribende mundtlig fortælling som i gamle dage.
Nutidigt og udfordrende for dig, som gerne vil i kontakt med dine egne personlige historier, og som kender glæden ved at kunne fortælle, så andre lytter.
Jens Peter Madsen har personlige historier, som passer til enhver anledning og sammenhæng, hvor der er brug for et professionelt indslag, som underholder og sætter gang i publikum.
Og han færdes hjemmevant i klassisk fortællestof fra eventyr, myter og legender til fabler, skrøner og løgnehistorier.
Godt til fest, foredragsaften, fyraftensmøde, højskole, seniorklub og andre steder, hvor der er plads til god fortællekunst, morskab og inspiration. Program længder fra 15 - 90 minutter
Få et forslag som passer til dit arrangement.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jens Peter Madsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jens Peter Madsen

For booking af Jens Peter Madsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Jens Peter Madsen
Repertoire
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere