Torben Lendager band

Bandet med Danmarks ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager som mange nok vil huske fra de gode "gamle" idol dage.

Lendager band optræder i dag til alle former for arrangementer - Halfester, Privatfester, Firmafester og Storcentre - Ja sågar til fest i folketinget.

Lendager band medvirker i den store Top Charlie Fest i parken d. 14. maj sammen med en perlerække af kunstner som vises på Charlie sidst i maj måned.

Så står i og mangler bandet som i den grad kommer udover scenekanten, med et af Danmarks snart sidste rigtige idoler. Og selvfølgelig et genhør med alle de store hits, Sha la la, Littly Kitty, Vi holder fest, Mors sang, Kære lille mormor, Forever Together.

Torben Lendager arbejder også som sangskriver både til ejet og andre kunsters brug.

Han står bl.a. som komponist for hits som: Kære lille mormor, Hallo Hallo, Du må ta`mig som jeg er, Morssang som er blevet til store hits for kunster som: Richard Ragnvald, Lonnie Devantier (Dansk Grand Prix Vinder) Kandis og Vikingerne.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Torben Lendager band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Torben Lendager band

For booking af Torben Lendager band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret