Four Snacks

De bedst hits fra 50'erne og 60'erne

Four Snacks er partybandet der til enhver anledning fylder diverse dansegulve samt skaber rammerne for en festlig aften.


Med inspiration fra Rock 'n' Roll'en der prægede musikkulturen i 50'erne og 60'erne, drager Four Snacks fra første tone, tankerne tilbage på datidens store kunstnere og bandets fremtræden er ligeledes med til at skabe en komplet og original oplevelse.

Four Snacks har med 10 års erfaring underholdt til et væld af forskellige arrangementer på såvel store som små scener rundt om i Danmark. Bandets fem mands besætning vil med garanti byde på en forrygende live performance, der inkluderer en total oplevelse, så arrangører samt gæster ikke skal tænke på andet, end at bidrage med godt humør og dansesko.

Four Snacks tager afsæt i både danske som internationale kunstnere og kan byde på et repertoire der blandt andet inkluderer Elvis Presley, Johnny Cash, Paul Anka, Little Richard og naturligvis vores egne Four Jacks, som bandet efter aftale gerne inkluderer i aftenens setup.

Four Snacks er originalerne tro og bestræber sig på at lave den rigtige sound til alle arrangementer, så stemningen fyldes af toner fra dengang den "nye" musik opstod og blev banebrydende for tiden fremefter.

På aftenen kan du møde Jesper Damgaard helt i front med en sprød vokal, Søren Flaunø på akustisk guitar, Henrik Uggerhøj på leadguitar, Dann Falk på kontrabas/elbas samt Dennis Bonde på trommer. Bandet akkompagnerer med flerstemmigt kor gennem hele repertoiret.

Så står I og skal bruge musikken til arrangementet - privat som offentligt, er Four Snacks bandet, der tilbyder total-løsningen der inkluderer alt der skal til for at en festlig aften går op i en højere enhed.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Four Snacks er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Four Snacks

For booking af Four Snacks ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Four Snacks
Lyt til Four Snacks

Get the Flash Player to see this player.

Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere