Kisser & Søren

MERE DANSK KAN DET IKKE BLIVE!

Kisser & Søren. Hr. og Fru Jylland, Vel nok et af de travleste og populæreste »Slager« par i Danmark.medrivende.Med mere end 100 egne melodier og tekster, plus en stribe af »de goe gamle«, er der nok at tage af, når parret byder på »ægte Dansk underholdning«. Kisser & Søren har over de seneste mere end 15 år opbygget en enorm fanskare, der elsker deres finurlige, sjove og - nogle gange - mere alvorlige tekster og melodier. En stribe cd'er er det blevet til. Samtidigt har parret formået at blande nogle af alle de gamle »eviggrønne« sange ind i deres festlige underholdning, når det handler om det mere voksne publikum.

Og det er - ALTID PÅ DANSK!

Ingen tvivl
Om det drejer sig om Kro- eller Halbal - Ældrecentre - Fest på markedspladsen - Ølteltet m.m. er Kisser & Søren et sikkert hit til Deres næste arrangement.

Kisser & Søren er garanter for professionel underholdning, altid smilende - velklædte og oplagte, og vel nok Danmarks flittigste sangskriver-par inden for den danske folkelige musik.

Hits: Stella Polaris - Dem fra Danmark a' - Pyt med det - Send en hilsen - En engel må have sendt
dig - Sig altid kun på gensyn - Tak for tålmodighed, og mange, mange flere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kisser & Søren er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kisser & Søren

For booking af Kisser & Søren ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret