Gordon Kennedy

Foredrag eller Konferencier

Gordon Kennedy har medvirket i forskellige film, reklamefilm og TV-produktioner. Har Instrueret, spillet og konceptudvikler på mange forskellige shows og tv-produktioner. Gordon Kennedy kan også bookes som konferencier.

Humor i hverdagen og på arbejdspladsen. Er et foredrag der handler om NUET! Og om at gribe de chancer der måtte byde sig, både de rigtigt og de forkert. At lære at finde den humoristiske vinkel, også i de forkerte valg man træffer. Og hvor langt kan man gå i humorens navn?

Gordon Kennedy tager med udgangspunkt i sit professionelle liv og egne erfaringer, fat i humorens virkemidler og giver et livgivende pust til hvordan, man kan bruge humoren i hverdagen og på arbejdspladsen.

Erfaringer fra skuespillerfaget og stand-up genren, viser hvor ekstremt vigtig kropsproget, stemmeføring og det at fylde rummet ud er, enten som foredragsholder, underviser eller som virksomhedsleder.

Anekdoter, livs betragtninger, succeser og fiaskoer bliver bragt på bane og ALT bliver svaret på. Alt fra "Godnathistorier" til "Stjerner uden hjerner" m.m.

Ansvaret er dit, så lær og find ind til humoren, så er mulighederne ubegrænset.. og lidt sjovere!

Gordon Kennedy er uddannet skuespiller fra Århus Teater i 1992. Siden har han arbejdet mest på teatre i København, samtidig med at han optrådte som stand-up komiker rundt omkring i hele landet. Han fik sit gennembrud i ungdomsprogrammet "Transit"-94 sammen med makkeren Timm Vladimir. Det blev starten til en lang årrække med forskellige TV-shows.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gordon Kennedy er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Gordon Kennedy

For booking af Gordon Kennedy ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Gordon Kennedy
Se video med Gordon Kennedy

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere