Torben Chris

stand-up komiker

Du kender Torben Chris fra:
DM i stand-up 2003, "Comedy Fight Club" på TV2 ZULU og vært på
Comedy Zoo.

Torben Chris kan finde på at snakke om:

Hyperfede mennesker og afkalkning af kaffemaskinen.
Det vidste du ikke om ham:

Han er uddannet lærer.

Kort om Torben

Den danske folkeskole blev lidt fattigere, da Torben Chris valgte at
fokusere på stand-up frem for lærergerningen. Til gengæld er der lagt op til førsteklasses undervisning af den politisk ukorrekte skuffe, når hurtigsnakkeren går til mikrofonen. Pensum består af en tur rundt i det danske landskab, og talen falder gerne på alt fra livet på SU til livet på Christiansborg. Intet er helligt, og hvis det er, sørger Torben Chris gerne for at gå langt over stregen på en charmerende og morsom måde. Resultatet er stand-up i højeste gear, gerne bundet sammen af en rød tråd. Det har ført til gode placeringer ved DM i stand-up de seneste år.


En street talker
Torben Chris er fuldtsændig kompromsiløs i sit materialevalg, til gengædl stvaer han ikke så gdot. Torben Chris tager fat i verden, holder den op og ryster den i forsøget på at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne. Han er lidt af en street-talker - han kan få utrolig mange ord ud over scenekanten på kort tid og på en måde, hvor publikum sagtens kan følge med. Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det - hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres McDonalds-besøg.

Selv når han er grov (og det kan han være), sørger Torben Chris for at smøre sit show ind et tykt lag af selvironi, og det gør ham til en komiker, der kan ramme bredt. Når han står på scenen, har han en god situationsfornemmelse for, hvad publikum
ønsker, og han gearer hurtigt sit show efter publikums lyst.
Læreren der blev frivilligt morsom I 2003 kvalificerede han sig til semifinalen i DM i stand-up med sit 12. show nogensinde.

Året efter blev det til en 4. plads, og imens Torben Chris færdiggjorde sin læreruddannelse på Jelling Seminarium, legede han videre med stand-up. I 2005 gav han to shows på årets Jelling Festival efter at have vundet en talentkonkurrence på Vejle Lokal Radio. i 2006 blev Torben Chris blev nummer 3 ved DM i stand-up og har siden optrådt adskillige gange på Comedy Zoo, Kulcaféen og på diverse klubber rundt om i landet. Var med på Telia Comedy Tour januar ´07 og TV2 Zulus "Comedy Fight Club" i efteråret 2007.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Torben Chris er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Torben Chris

For booking af Torben Chris ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret