Peter Hansen

Stand-up, komiker, foredragsholder og konferencier

Peter Hansen har mere end 700 jobs som komiker og tv-vært på samvittigheden. Ser man Peters show vil man uden tvivl få et tilbageblik på de herlige 70ere. Som søn af forældre fra hippiegenerationen stod den ofte på fodformede træskostøvler, hjemmestrikkede peru-huer og sweatre af det pureste hundehår.

Om der blev danset i barndomshjemmet vides ikke med sikkerhed. Men mon ikke en lille boogie-woogie sneg sig ind med jævne mellemrum.

Med en fortid i rejsebranchen og en lang tv-karriere bag sig er Peter Hansen suveræn til kunde, motivations- og salgsarrangementer og til større firmafester. Desuden er han et forrygende bud på den fabelagtige konferencier, der gnidningsløst binder store events sammen.

Peter Hansen bærer en del af skylden for, at danskerne i 2005 fandt danseskoene frem igen, idet han brillerede som den altid smilende og hoftevrikkende vært i TV 2s store publikumssucces "Vild med dans". Peter Hansen har gennem ti år været vært på utallige programmer bl.a. studievært på TV 2s seermagnet "6. sans", "Mit sande jeg" og "Knald eller fald". Han har desuden været med til at udvikle formater som "Pardise Hotel" og Børn for begyndere".

Peter Hansen er en selvbestaltet ekspert og foredragsholder i mand/kvinde forhold, en relation han beskriver på en måde, som mænd elsker, og som hos kvinder udløser serielle og forløsende aha-oplevelser.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Hansen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Peter Hansen

For booking af Peter Hansen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret