Thomas Warberg

Så la' da Vær'

... er fucking sjov! Så let, kort og præcist kan det siges... . Thomas Warberg slog for alvor igennem i 2011 i Live fra Bremen med sketchen "Så la' da Vær'!".

Thomas Warberg stammer oprindeligt fra Sønderjylland men har i de seneste par år valgt at bosætte sig "over på øen" - nærmere betegnet Østerbro. Ifølge dåbsattesten er der tale om en ung mand i begyndelsen af tyverne. Men trods den unge alder har sønderjyden allerede markeret sig vidt og bredt på den danske stand-up scene.

Rygterne siger, at Thomas Warberg er en af Danmarks bedste værter og live komiker, man overhovedet kan få fat i. Thomas Warberg søger altid nye udfordringer og formår konstant at forny sig, hvilket gør, at hver optræden er unik. Det virker måske overflødigt at nævne, når man nu bare kan sige: Thomas er fucking sjov!

Hvis man er et menneske, der går unaturligt meget op i CV'er, og absolut vil vide, hvad Thomas Warberg har lavet i sin comedy karriere, Så kan det nævnes, at Thomas fik en andenplads til både DM i stand-up i 2006 og Comedy Fight Club i 2007. Han har ligeledes skrevet og medvirket i TV 2 Zulu programmerne "De Nøgne" og "Zhit-Paraden" og så har han været tekstforfatter på TV 2 Radio og Radio 100FM.

Men her stopper det ikke! Ved siden af dette er Thomas Warberg fast vært på tre forskellige comedy klubber. Og lige som man troede, at man vidste alt om Thomas, så kan denne bonusinformation afsløre, at Thomas Warberg har medvirket i en reklamefilm for "Klasselotteriet" og vandt en mini playback konkurrence tilbage i 7. klasse sammen med vennen Lasse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Warberg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thomas Warberg

For booking af Thomas Warberg ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret