Jonatan Spang

Stand-up komiker

Jonatan Spang er speciel i stand-up sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris.

Man kan opleve Jonatan Spang i en af de bærende roller i Hella Joofs komedie "Fidibus", der havde premiere i 2006. Jonatan Spang spiller desuden hovedrollen i "Erik Nietzsche", der bygger på Lars von Triers selvbiografiske manuskript. Filmen forventes at få premiere i sommeren 2007.

Han har haft en lang række teaterroller i på de københavnske teatre. Han var bl.a. medforfatter og medvirkende i den tordnende Teater-succes "Gynt" på Betty Nansen teateret i 2005. Også i fremtiden vil Jonatan udfolde sin kreativitet i teaterregi, når han som direktør for Nørrebros Teater skal lede teateret sammen med Kitte Wagner.

Når Jonatan Spang står på stand-up scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Jonatan Spangs udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan match ham på en stand-up scene. Jonatan Spang er også meget brugt som konferencier senest til Zulu Rock i Parken og Zulu Awards.

Jonatan Spang har siden sin debut, charmeret publikum med en energi, et komisk format og en scene appearence, der altid imponerer og ikke mindst underholder. Jonatans one man show, "Damer", var en tordnende anmelder- og publikum succes. DVDen har solgt over 20.000 eksemplare.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jonatan Spang er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jonatan Spang

For booking af Jonatan Spang ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Jonatan Spang

Jonatan Spangs Bryllup - nyt show

PREMIERE 5. SEPTMEBER

Jonatan Spang vil giftes
Efter Damer og Familie er det blevet bryllups-tid.

I Jonatan Spangs nye one man show, Jonatan Spangs Bryllup, der har premiere den 5. september, er alt parat til den store begivenhed. Der mangler kun én ting: Bruden.

Nyt fra Jonatan Spang

Jonatan Spang på vej med nyt one man comedy show, men er også en mand med mange andre jern i ilden.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret