Anders Fjelsted

Stand-up komiker og konferencier

Anders Fjelsted er en af de rutinerede komikere, og med sin 100 % skudsikre stil og underspillede charme er han et af de sikreste kort, der kan spilles, når ALLE skal underholdes.

Anders er en positiv, charmerende og naturlig fyr. Han kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Et show med Anders er altid aktuelt. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Inspirationen finder Anders i sit eget liv, men ofte også hos vennerne - til deres store fortrydelse.

Bonus: Anders har optrådt i mere end 10 år og har været vidt omkring med sin humor. Han har arbejdet for såvel P3, som The Voice og har ved flere lejligheder optrådt i festivalsammenhænge. Han har flere gange været vært ved DM i stand-up, ligesom han flere gange har medvirket i programmerne "Stand-up.dk", senest med en halv times special.

I 2005 drog Anders Fjelsted sammen med kollegaen Thomas Hartmann til Irak for at optræde for de danske tropper. Oplevelserne og showet fra denne tur har man senere kunnet opleve på TV2-Zulu i programmet "Komikere i krig". Samme år gjorde han sig bemærket i forbindelse med "Talegaver til børn", et show Anders har medvirket i siden 2001.

I 2006 startede Anders som japansk inspireret vært på TV2s børneprogram "Sukiyaki". Senere var han vært på DR1 programmet "SommerZonen" sammen med Michael Carøe og gæstede forskellige danske sommervarme byer. Anders leverede fed underholdning og tjekkede pulsen på flere danske byer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Fjelsted er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders Fjelsted

For booking af Anders Fjelsted ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret