Martin Høgsted

Stand Up

Martin debuterede på Comedy Zoo i december 2006, og tog i samme måned til DM i stand up i Vejle, hvor han, blot anden gang han optrådte, vandt en indledende runde. Tredje gang Martin optrådte, var det foran et kamera og 400 mennesker i en fyldt Portalen i Greve.

DM i stand-up 2006 gav Martin blod på tanden, men inden han for alvor gik i gang med komikken, færdiggjorde han sin bachelor i filosofi. Herefter tog han et halvt år til Uganda, hvor han arbejde for Røde Kors. Igennem sit studie og opholdet i Uganda, har Martin lært at anskue verden for en anderledes vinkel.

Martin siger selv han finder sin inspiration blandt hans venner, og derfor er hans motto også, at man som komiker skal være sjov, som når man er sammen med sine venner. Dette indebærer, at Martin kan snakke om alt, samtidigt med publikummet slapper af og hygger sig.

Den anderledes vinkel leveres sikkert med en stor portion charme, og ikke mindst et kropsprog der i høj grad understreger hans pointer.

Martin har lynhurtigt slået sit navn fast i stand-up miljøet, og højdepunktet indtil videre var da han i 2008 vandt DM i stand up. Martin medvirker også standup.dk 2009, og tager til marts på FBI klubtour med Morten Wichmann Andersen (nr. 2 ved DM i stand-up) og Rasmus Olsen (nr. 3 ved DM i stand-up).

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin Høgsted er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Martin Høgsted

For booking af Martin Høgsted ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret