Lasse Rimmer

Stand-up komiker og konferiencer

Lasse Rimmer er stand-uppens altid knivskarpe hjerne, der i en sjælden grad indeholder paratviden om ALT mellem himmel og jord. "Anmeldere har beskrevet ham som "helt ustyrligt morsom" med "unik timing" og materiale i en "mesterlig klasse".

Lasse Rimmer er desuden improvisationens mester, der effektivt tager temperaturen på publikum, og bruger den som springbræt for jokes og det fortsatte show."

Forventer man at Lasse Rimmer i sin optræden, fremstår som den pæne og effektive quizvært fra "Jeopardy", bliver man slemt glædeligt overrasket. Hans vid er nemlig kombineret med et enestående charmerende, et showmanship og et komisk talent, der kan lægge enhver forsamling ned.

Lasse Rimmer var i front med succesturnéen "Fem På Flugt" i foråret 2003, og er yderligere kendt som fast besætningsmedlem i Casper Christensens "Mandrilaftalen", hvor Lasse Rimmer levendegjorde nu klassiske figurer som Wesley Snipes og Svenne O'Lotta. Et show med Lasse Rimmer er garantien for en fantastisk sjov oplevelse, der også levner føde til intellektet og de helt dybe lattermuskler.

PS! De sidste par år har Lasse Rimmer brilleret som en altid veloplagt morgenhyrde på Radio 100 FM, og senest også som vært på TV2s seersucces "Er du rigtig klog?", hvor mixet af naturvidenskab og comedy resulterer i et underholdende og eksplosivt show, hvor kendte danskere dyster mod hinanden

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lasse Rimmer er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lasse Rimmer

For booking af Lasse Rimmer ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret