Thomas Wivel

Stand-up komiker

Han har optrådt i spidsen af dansk stand-up i over 10 år og er en evig inspiration for alle, der holder af stand-up. Thomas kan noget med timing og levering, som ingen kan gøre ham efter.

Det ser så legende let ud, når Thomas går på scenen, men underkend aldrig det enorme engagement, som driver Thomas til altid at være med helt fremme i alle afkroge af stand-uppens udvikling.

Thomas har en energi og en utæmmelig sceneoptræden, der ikke minder om noget andet herhjemme. Uanset hvilken dag man fanger Thomas på en scene, udviser han stort engagement og en energi, som var det hans første show. Han er tændt, hurtig og ualmindelig skarp. Det er derfor altid en sand fornøjelse at se Thomas i aktion.

Stand-up Komiker siden 1991. Modtog i 95 HK´s kulturpris.

Har skrevet satire til Ekstra Bladet, Magasinet M, Aktuelt, samt satirehæftet "Nummer Et" for Høst og Søn 1999 - Skrev i 2001 bogen "Verdenshistorien - før og nu" med Povl Carstensen (udkom på Forum) - har skrevet i 3 sæsoner radiosketches til "Det der om søndagen" på P3 samt skrevet og medvirket i radioshowet "På Glatis" P3 - har i 2002 leveret satire til sommerprogrammet "Carsten Bang på P3" - optræder utrætteligt med stand-up over hele landet - til firmafester, musikfestivaler og ikke mindst turnerer han året rundt på landets standup-spillesteder - I efteråret 2002 fik Wivel sit eget program på TV3- "Wivels TV-Vafler" hed det (titlen var inspireret af "Wivels Vaffelbar" - standup-revyen på Comedy Zoo der nu spiller på 3 år) - programrækken viste absurde klip og reklamer fra alverdens TVstationer - Har sidenhen medvirket i 3 gange Stand Up.dk på TV2Zulu - var tekstforfatter og medspiller i DR2s "Gintberg-men nok om mig" i foråret 2003 og har medvirket i det store standupshow fra Tivolis Koncertsal "Talegaver til Børn" - UNICEFS støtteshow der blev transmitteret fra TV2 i maj 2003.

Medvirkede samme år i DR2s "Gintbergs-Var det det ?" som spiller og forfatter-I 2004 blev det til en landsdækkende sommer-teaterturne med Mette Lisby og Povl Carstensen, en tur ud af skabet som billedkunstner med galleriudstilling af egne collager og et job som satiremedarbejder på P3s "Tjenesten" og i 2005 er det foreløbigt blevet til en DVDudgivelse af hans standup-onemanshow "Med Ryggen mod Muren" og et specialcomedyshow på standup.dk på TV2 Zulu.

Har co-skrevet og medvirket i hovedrolle i comedyserien "De 7 dødssynder" på TV2 Zulu.

Har skrevet og medvirket i adskillige TV-programmer. "Nu forstår jeg ingenting" og "Det Jo Løgn" (ZTV), tekstforfatter på "Grammy" -uddelingen DR 97, "Klipshow" TV2, forfatter og redaktør på "Ugen der Gak", TV2 har skrevet og medvirket i "Andarki" på TVDanmark, F.C Lisby,TV2 "V.I.P" på TVDanmark, daglige indslag i "Danmark Direkte" TV2 (med Povl Erik Carstensen samt "Nytårsshow på TV2" .

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Wivel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thomas Wivel

For booking af Thomas Wivel ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret