Christian Fuhlendorff

Stand-up

Christian Fuhlendorff regnes blandt de nyere komikere på den danske Stand Up scene, men han har allerede markeret sig som et virkelig stabilt og stærkt kort.

Kende tegn: Indstillingen til stand up hedder: "Ingen lette pointer", en indstilling der gør at materialet altid er gjort af intelligente betragtninger, finurlige observationer og en kringlet tankegang - en indstilling der gør han høre til i toppen af dansk observationskomik.

Hvis du er til stand up komik på højeste niveau - dér hvor du nikker genkendende til din dagligdag, leveret i en charmerende, legende og tilbagelænet atmosfære så er Christian Fuhlendorff et rigtig godt valg.

Bonus: Udover sit engagement på stand up scenen er Christian Fuhlendorff tilknyttet The Voice's morgenflade som Comedy Writer og studievært på Freakshowet og med eget Tv-program -"Fuhleskræmsel" på Voice-TV.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Christian Fuhlendorff er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Christian Fuhlendorff

For booking af Christian Fuhlendorff ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret