Elias Ehlers

Stand-up

Stand-up er for Elias Ehlers den rene vare og den ultimative udfordring. Elias Ehlers' humor er bygget op om det irrationelle, og han udsætter ting og oplevelser, der ikke normalt sammenstilles for nye skæve perspektiver. Det er underfundig, snedigt, frækt og kækt, og altid med udgangspunkt i hans' egen verden.

Hvem skulle have gættet, at den, med Elias Ehlers' egne ord "helt usandsynlig almindelige og revisor-agtige" fyr ville rykke teltpælene op og drage til København for at lave stand-up? Det gjorde Elias i 2005, da Elias Ehlers flyttede fra Holstebro til København for at give humoren en på frakken. Det gjorde Elias Ehlers med manér, og i dag kan han kalde sig vinder af DM i stand-up 2006.

Nu helliger Elias Ehlers stand-uppen al sin opmærksomhed og vil bruge tiden til at udvikle sit materiale og optræde en masse.

Elias Ehlers fik øjnene op for stand-up, da han bl.a. så Anders Matthesens show "Hvad snakker du om" og velgørenhedsshowet "Talegaver til Børn - 10 års jubilæum". Herefter var han solgt til genren.

I 2007 optræder Elias Ehlers på Comedy Zoo og Elias Ehlers tager på tour til landets stand-up scener med showet "Best of DM 06", hvor Danmarks nye komikerstjerne vil give publikum stof til eftertanke, latterkramper og humor i rå mængder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Elias Ehlers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Elias Ehlers

For booking af Elias Ehlers ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret