Audrey Castañeda

Stand-up, konferencier

Audrey Castañeda er en af de få kvindelige stand up komikere,
som giver stand-up genren det friske pust, som både kvinder og mænd morer sig over. En idérig pige med krummer i, som leverer et altid indlevende og karismatisk stand up show.

AUDREY CASTAÑEDA

Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere stand up komikeren Audrey Castañeda.

Ved at være født i Guatemala, og opvokset med skolegang i både USA og Danmark har den brunøjede skønhed et stort repertoire at tage fra, når Audrey Castañeda står på scenen og får folk til at gå i bro af latter. Siden 2001 har hun beriget sit publikum med alt, hvad hun har på hjertet - og det er meget. Det er ofte gået ud over hendes forfængelighed til stor glæde for alle. Audrey Castañeda er fyldt med energi, har en fantastisk udstråling og selv mænd har siddet med tårer i øjnene af grin efter have været igennem hendes komiske centrifuge.

I 4 år skrev Audrey bagsiden af "Urban" alt imens hun lavede alt fra radio (2006) på Voice med Jan Elhøj. Rejste landet rundt med stand up showet "Når sandheden skal Frem" (2007). Den mest udsolgte klub tour i Danmark med Anders Matthesen og Anders Fjelsted (2005) Samt endnu en tour blot en måned senere med Povl Carstensen og Mads Keiser. Hun cyklede fra Comedy Zoo (løbende) ud til DR for at skrive og tilrettelægge sin første dokumentar film "Da døden kom forbi Madam Arthur" (2007). Før da, havde Audrey spillet med i kultshowet "Get Ahead" (DVD)(2006) fortsatte med tv serien "kristian" (2010) "Sorte Kugler (2009) Anders Matthesen "Vender tilbage" DVD (2010). Audrey, har heller ikke været bleg for at dukke sig for kugleregn i både Irak og Afghanistan, mens hun optrådte for de danske soldater. Om sommeren har Audrey stået som konferencier til Copenhagen pride på Rådhuspladsen med op til 60.000 glade mennesker foran sig, eller fået folk til at grine ned i deres øl på Langelandsfestivalen. One man show er det blevet til "Awardrey" (2009) det får følgeskab af "Audrey"aug/sept. 2010. Ydermere elsker Audrey at skrive og som manuskriptforfatter og konsulent til spillefilmene som "Regel nr.1" og "Af banen" sidder hun allerede med de næste to i støbe skeen samt endnu mere tv.

Audrey Laver:

- Stand up shows.
- Stand up shows på engelsk.
- Stand up shows skrevet specifikt til lejligheden

Audrey er desuden en fantastisk konferencier og fordragsholderØnsker du yderligere oplysninger og priser på Audrey Castañeda er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Audrey Castañeda

For booking af Audrey Castañeda ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Audrey Castañeda

Audrey Castañeda

STAND UP, KONFERENCIER OG FOREDRAG

Oplev en af Danmarks absolut sjoveste og mest kendte kvindelige komiker helt tæt på.

I, et forrygende stand up show med AUDREY CASTAÑEDA er der intet emne, der har helle på væggen!

Alt fra pensionister på flyvetur, bikini kvoten, krig og kærlighed, samt spørgsmål som "hvor meget luder har man ret til at være før det trækker fra i en mands øjne?" bliver endevendt.

- Stand up shows.
- Stand up shows på engelsk.
- Stand up shows skrevet specifikt til lejligheden

- Audrey er desuden en fantastisk konferencier og fordragsholder.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret