Jacob Wilson

Erfaren stand-up-komiker

Wilson er en erfaren, alsidig og yderst sikker stand-up-komiker. Wilson indtager altid scenen med stor energi og 100% engagement.

Han leverer et meget direkte og kontant stand-up show, som forstærkes af hans charmerende udstråling og uhyre sikre levering. Wilson er ikke bange for at skyde på alt og alle, og stilen er hurtige jokes krydret med sjove stemmer og et meget fysisk kropssprog.

Wilsons talent har de seneste år kunnet opleves mange steder i underholdningsbranchen. Han har blandt andet fungeret som konferencier på Skanderborg festivalen, arbejdet som tekstforfatter for TV3 og været joke-smed for Lasse Rimmer og Simon Jul i radioprogrammet "Morgenhyrderne". Herudover har Wilson medvirket på dvd'en "stand-up.dk", sæson 4 og i tv-programmer som "Comedy Fight Club" og "Stand-up.dk". Han har lavet radioprogrammet "Lørdagskartellet" på radio 100FM og blev senere morgenvært på samme station.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jacob Wilson er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jacob Wilson

For booking af Jacob Wilson ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret