Amin Jensen

Foredrag

Amin Jensen er både entertainer og stand-up komiker på samme tid. Amin Jensen er et produkt af den danske stand-up genre, men har alligevel formået at udvikle sig, og benytter sig i dag af alle sine talenter, hvad enten det gælder som sanger, komiker eller som parodist.

Foredrag: "Tab & Vind"
Danmarks mest elskelige entertainer har tabt sig 35 kg.

På et lille års tid har Amin Jensen tabt 35 kg ved hjælp af et lavt kulhydrat indtag (Atkins-modellen).
Amin Jensen vil i foredraget "Tab & Vind";

- fortælle om forløbet
- gøre det nemt for folk at starte
- hvornår det er sværest
- hvordan man holder vægttabet og gør det til en livsstil frem for en kur
- når jeg kan, kan du også!!
- samt svare på spørgsmål

Kort beskrevet går Atkins-modellen ud på, at man undgår alle former for kulhydrater dvs. ingen ris, pasta, brød, kartofler, frugt og lignende. Til gengæld kan du spise meget kød, fjerkræ, fisk og skaldyr samt salat og grøntsager. Når kroppen ikke har disse kulhydrater, der bruges til "hurtig" energi, begynder den at forbrænde fedt, for at få energien derfra i stedet.

Amin Jensen besluttede sig for at give den en chance og allerede få uger inde i forløbet, begyndte kiloene at rasle af.

Glæd dig til et underholdende foredrag med komikeren Amin Jensen.

Stand-up komiker og entertainer
Amin Jensen bliver i dag betragtet som Danmarks førende stand-up komiker og entertainer, hvilket man ikke er i tvivl om, når Amin Jensen laver sine rammende parodier, sjove livsbemærkninger eller gennemhuller helt simple hverdagsting, som han på den mest elegante måde, får til at blive hylende morsomt.

Der er ingen tvivl om, at Amin Jensen for fuld udblæsning med sin store stemme og mundharpen på tværs i hans store gab, får alle til at overgive sig, når man kombinerer det med hans helt fortræffelige timing. Amin Jensen er både morsom og charmerende, hvad enten han kommer steppende hen over scenen, eller om han giver den som parodist, så virker det altid utrolig elegant, og det er netop det, der kendetegner et show med Amin Jensen.

Men tag ikke fejl af Amin Jensens skikkelige ydre, for under overfladen syder og bobler det med helt igennem vanvittige indfald, og som regel en hurtig og kæk replik direkte til publikum, som altid kommer til udtryk i Amin Jensens fantastiske shows.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Amin Jensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Amin Jensen

For booking af Amin Jensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Amin Jensen

Amin Jensen - 20-års jubilæumsshowet: Comedy vs. Opera

COMEDY VS. OPERA

Amin Jensen har til efteråret premiere på Jubilæumsshowet "Comedy vs. Opera", og det er det kulminationen på en 20 år lang rejse.

Så glæd dig til Amin Jensens forrygende 20-års jubilæumsshow. Showet bærer titlen "Comedy vs. Opera", og det bliver et helt specielt show, hvor Amin vil kombinere stand-up med opera.

Amin er stadig den samme: Han improviserer, parodierer, synger og spiller, MEN han har også sunget opera i 14 år, og nu føler han sig endelig klar til at optræde for publikum. 80 musikere fra Prague Philharmonic Orchestra ledsager Amin Jensen på storskærm, og Jens Krøyer fra "Hit med Sangen" ledsager ham på klaveret.

Et show, der bliver både sjovt og flot på en gang = Comedy vs. Opera

Det bliver sjovt og flot på en gang = Comedy vs. Opera.

Amin Jensens nyeste foredrag

indeholder bl.a. det drama der udspandt sig på Afrikas højeste bjerg. Amin Jensen besteg Kilimanjaro og satte en uofficiel verdensrekord. Nu skal en tv-dokumentar om turen hjælpe børn med kræft.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret