Tobias Dybvad

Stand-up komiker

Tobias Dybvad leverer et stærkt og alsidigt stand-up show, med stor træfsikkerhed. Han debuterede som komiker i 2002, hvor han blev nr. 2 ved DM. Siden har han haft stor succes med sin skarpe og velovervejede komik, som gerne rammer både under og over bæltestedet.

Det er ikke kun hans humor som spænder bredt, det gør hans publikum også. Tobias har således underholdt alt lige fra højskoleelever til de ansatte i A.P. Møller.

Han er en mand med holdninger, og han er ikke bange for at dele ud af dem til stor morskab også for dem, der ikke umiddelbart deler holdningerne. Med sin præcise levering og drengede charme slipper han afsted med det meste.

Gennem de senere år har han ligeledes været en fast del af FBI's comedy tour, og i 2005 kunne han opleves i Stand-up.dk på TV2 Zulu. Samme år og også i 2006 var Tobias Dybvad med i "Talegaver til børn" til fordel for UNICEF.

Tobias Dybvad har været del af det populære satirehold "Tjenesten på P3" og står bag uforglemmelige musiknumre som Anders Foghs "Minimalstat", "Hvor blå vi er", "Kan du høre Dan Lynge" og ikke mindst "Stomiarns Handihjælp"

I 2006 optrådte han sammen med Geo, Omar Marzouk, Michael Schøt og Jacob Tingleff og under instruktion af Alexander Kølpin i comedy-teateropsætningen "Ordet er mit" på Bellevue Teateret. Comedy-teater er en ny genre, der blander comedys fandenivoldske facon med teaterets sceniske opbygning. Tobias Dybvad kunne også opleves som support til Jacob Tingleffs show "Pyt med skjorten"

I 2007 flankerer Tobias Jan Gintbergs show "Big Time Paranoia" og medvirker i Stand-up.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tobias Dybvad er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tobias Dybvad

For booking af Tobias Dybvad ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret