Brian Mørk

Stand-up komiker

Når Brian Mørk inviterer os inden for i sin verden, kan vi kun le af lettelse over, at det er Brian, der er vokset op dér og ikke os. Nogle vil påstå, at Brians barndom var dyster og sær - og de vil have ret.

Brian Mørk blev ikke så meget født som løsladt efter 9 måneders isolation, og han fik at vide, at hvis han ikke opførte sig ordentligt, så røg han ind igen. Den slags sætter sine mærker. Hans evner er ikke gået verden forbi, og han har på rekordtid skabt sig et navn inden for comedy branchen.

Han skabte sammen med Thomas Hartmann showet "For Your Eyes Only", som spillede for fulde huse, og sammen med kollegaen Carsten Eskelund fungerede han som vært på UNICEF's "Talegaver Til Børn" i 2005.

Som humørforfatter er Brian en af de mest brugte i dansk TV. Han har været fast del af redaktionen bag populære programmer som TV3s "Parlamentet", TV 2's "Rock 'n' Royal" og "9 ud af 10", "Gintbergs Store Aften" og "Dolph og Wulff" på DR2. Derudover har Brian skrevet programmer som TV 2's "Styr på dyr", DR's "Familien Morgenhår" og "Zulu Awards".


I 2006 kastede Brian Mørk og kollegaen Christian Fuhlendorff sig over en fri fortolkning af Biblens til tider mærkværdige indhold. Showet "Biblen" blev et uhyre aktuelt og mediedækket show med nye vinkler på Jomfru Maria, Abraham og selveste Vorherre.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Brian Mørk er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Brian Mørk

For booking af Brian Mørk ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret