Kim Nørgaard

Stand-up komiker

Kim Nørgaard er en træfsikker, hurtigtænkende og scenevant komiker, der bestemt ikke er bange for at inddrage sit publikum når han står på scenen.

"Fedt show & DVD!! - Kanon med et show for os "voksne" og gifte mænd med børn!"
Jakob Havemann - Citat / Facebook

Kim laver næsten alt. Regulær stand-up, firma arrangementer, konferencier- og værts jobs, speciel arrangementer samt publikumsopvarmning til TV produktioner.

Kim Nørgaard er lige nu DVD aktuel med sit første one man show. Alt hvad Kim nogensinde har skrevet og leveret gennem de sidste 10 år, blev lagt ud i hans bolig, som var det væg til væg tæpper. Jokes blev afprøvet og sorteret fra til der til sidst kun var det allerbedste tilbage. Denne samling lægger til grund for showet, som pudsigt nok har fået titlen "Kim Nørgaard - 10 års stand-up jubilæumsshow".

Kim har optrådt for et utal af firmaer, været på landsdækkende klub turnéer, optrådt på TV, i radioen, på VHS bånd og har givet studerende på flere videregående uddannelser suveræn underholdning.

På DVD til dato:
"Kim Nørgaard - 10 års stand-up jubilæumsshow" (2009)
"Comedy Fight Club sæson 1" (2007)
"Stand-up.dk sæson 4 (2005)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim Nørgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kim Nørgaard

For booking af Kim Nørgaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Kim Nørgaard

Kim Nørgaard

10 ÅRS STAND-UP JUBILÆUMSSHOW

Kim Nørgaard er lige nu DVD aktuel med sit første one man show.

Alt hvad Kim nogensinde har skrevet og leveret gennem de sidste 10 år, blev lagt ud i hans bolig, som var det væg til væg tæpper. Jokes blev
afprøvet og sorteret fra til der til sidst kun var det allerbedste tilbage. Denne samling lægger til grund for showet, som pudsigt nok har fået titlen "Kim Nørgaard - 10 års stand-up jubilæumsshow".


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret