Anders Fjelsted

Standup komiker

Anders Fjelsted er den type, alle kan lide, måske fordi han ligner en granvoksen konfirmand eller en sød nevø. Han er charmerende, selvironisk og positiv - og så er hans humor som regel stueren. Men han er ikke ufarlig. Bag det Clark Kent-inspirerede hår snurrer et hurtigt hoved, der både kan sætte sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum. En af Anders' styrker er hans mere end 10 år i stand-up. Han har prøvet det hele - og det kan mærkes, når han leverer et godt og morsomt show. Hver gang.

Anders Fjelsted er en særdeles rutineret komiker, og med sin 100 % skudsikre stil og underspillede charme er han et af de sikreste kort, der kan spilles, når ALLE skal underholdes.

Anders er en positiv, charmerende og naturlig fyr. Han kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Et show med Anders er altid aktuelt. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Inspirationen finder Anders i sit eget liv, men ofte også hos vennerne - til deres store fortrydelse.

Anders har optrådt i mere end 10 år og har været vidt omkring med sin humor. Han har arbejdet for såvel P3, som The Voice og har ved flere lejligheder optrådt i festivalsammenhænge. Han har flere gange været vært ved DM i stand-up, ligesom han flere gange har medvirket i programmerne "Stand-up.dk"

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Fjelsted er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders Fjelsted

For booking af Anders Fjelsted ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret