Showkongerne

Stand-up

Danmark har fået en ny variete duo. Meget vil der blive sagt om dem - men de vil aldrig blive glemt! Danmarks nye makkerpar er:

Dan Andersen's Spektakulære Guitarshow: yderligere introduktion bør vel ikke være nødvendig. Dan har igennem de seneste år høstet stor anerkendelse på grund af sine vidunderlige guitar-comedy storhits samt en stor portion charme også kaldet "cutie-effekten".

Henrik Bruhn: I december 2003 vandt Henrik Danmarksmesterskabet i Stand-up comedy, og dette blev herefter hans levebrød. Henrik har før dette levet som musiker og julemand og de sidste 5 år af denne karriere sank han helt til bunds, købte et Hammond Orgel og begyndte at spille "suppe-steg og is".

Der er derfor lagt i kakkelovnen til et festfyrværkeri af humor og musik på højt plan. Makkerparret iførte sig pailletjakkerne og derefter været på en fantastisk promotion tour der talte byer som Monaco (aflyst), New York (udsat) og Dnepropetrovsk hvorefter touren sluttede ved deres hjemsted Lars Vegas (en lille showsted lidt syd for Løgstør).

Showkongerne er Humor, Sketchs, skål og syng-med sange. nå ja og så lidt musik - og så alligevel ikk'. Her er lidt for en hver smag - også den dårlige!

Varighed fra 40 til 60 minutter. Er det et større arrangement kan Showkongerne bookes som pakkeløsning med hyggepianist til middagen og kvarteten Bonanza Band, der er med i showet, og spiller op til dans bagefter.

Showkongerne - Fordi arrangementet ikke kan gøres om!

Showkongerne - Fordi alle aldersgrupper skal kunne være med!

Showkongerne - Fordi du har fortjent det!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Showkongerne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Showkongerne

For booking af Showkongerne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret