Omar Marzouk

Stand-up komiker

Omar Marzouk, er blevet kaldt den halve egypter og den hele komiker, og begge dele er sandt. Omar Marzouk's etniske ophav har gjort ham til den første nydanske stand-upper, en rolle Omar Marzouk indtager med stor selvironi, varme og hårde humoristiske skudsmål - både mod danskere og mod indvandrere.

Med Omar Marzouk's storslåede komik som værktøj, formår Omar Marzouk som ingen andre at skabe fokus på emner som mange er berøringsangste for. Et show med Omar Marzouk indeholder som sådan aldrig letkøbt komik. Omar Marzouk formår, som en af få, at finde det morsomme i det svært tilgængelige.

Omar Marzouk har et særligt forhold til sin familie, som må finde sig i at have været inspiration til meget af Omar Marzouk's materiale. Emner som danske piger, vores forhold til alkohol og højtider får også en tur i det "marzouske" maskineri - altid på en måde, som afslører både publikum, men også Omar Marzouk selv på områder vi ikke før har tænkt på som morsomme.

Omar Marzouk har gennem årene haft et tæt samarbejde med Jan Gintberg. Sammen har de to i 2002 turnéret Danmark tyndt med "Op på fars Jihad", ligesom Omar Marzouk også kunne også opleves i tv-programmet "Gintberg - men nok om mig" og i "Gintberg - var det dét". Omar Marzouk var på kærestejagt i programmet "Omar skal giftes" vist på DR 2, og på TV3 indtog Omar rollen som holdkaptajn i programmet "Det modsatte Køn". Omar var i øvrigt også en femtedel af turnéen "Fem på Flugt" og er i det hele taget en af landets flittigste komikere.

Senest har Omar Marzouk haft stor succes med sit one man comedy show "Krig, terror og andre sjove ting".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Omar Marzouk er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Omar Marzouk

For booking af Omar Marzouk ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret