Mikael Wulff

Stand-up komiker

Bag det karakteristiske strittende hår gemmer sig et hurtigt hoved, der uden varsel, kan levere skarpe bemærkninger og forrygende tankerækker, som ingen her hjemme kan gøre Mikael Wulff efter. Ingen kan bedre end Wulff bevise, at vi lever i en underfundig og sindssyg verden.

Mikael Wulff er en afdæmpet, morsom og mystisk fyr. Han er original og indeholder en humor, der spænder fra det absurde til det underfundige. Hans udgangspunkt er ting, som alle kender til og tager for givet. De bliver belyst ud fra et nyt, overraskende perspektiv, som får publikum til både at tænke over og grine af, hvor underligt verdenen egentligt er skruet sammen.

Mikael Wulff er skaber af tegneserie-striben "Wulffmorgenthaler", sammen med Anders Morgenthaler som dagligt kan opleves i Politiken.

I øvrigt var Mikael Wulff desuden en femtedel af succesturnéen "Fem på Flugt", som kunne ses på de danske spillesteder i foråret 2003. I 2004 var han holdkaptajn i comedy-quizzen "Shooting Stars" på TV 2 Zulu.

Senest har Mikael Wullf haft stormende succes med tv-programmer på DR2. Først "Wulffmorgenthaler" og derefter som den ene halvdel af det populære par "Dolph og Wullf ", hvor han sammen med den samfundsrevsende og hårdtslående flodhest Dolph, drager af sted på missioner ude i virkeligheden - YES SIR!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikael Wulff er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mikael Wulff

For booking af Mikael Wulff ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret