Farshad Kholghi

Foredragsholder

Farshad Kholghi, skuespiller, foredragsholder og kendt for sin frygtløse Islam-satire. Han er født 1971 i Iran. Da han var 13 flygtede familien til Danmark, da de trosmæssigt tilhørte et forfulgt mindretal.

IKEA og Mekkea
Nyt takshow med Farshad Kholghi. Det er et bizart foredrag og show om Saddams og Osamas handlingsplaner, når de en dag får asyl i Danmark og skal aktiveres på en dansk arbejdsplads. Hvad er tolerance og rummelighed i et moderne, verdsligt samfund? Hvor går grænsen, og hvordan kan man plukke og sammensætte det bedste ud af de forskellige kulturer?

Hver mand sin lykkepille...
Farshad Kholghi fortæller om depression. Alle kender den, alle har lukket den ind i deres hjem, alle har døjet med den, og alle ønsker at komme af med den. Dog er der ingen, der vil kendes ved den. Ingen ønsker at snakke højt om den, - for det er en pinlig og aldeles privat sag. Så privat, at man er villig til at gå med den i flere år, helt alene, for til sidst at dø af den.

"Hver mand sin lykkepille". Farshad Kholghi beretter om, hvordan tungsindet og de mørke dæmoner angreb og besatte Farshads liv, samt om den rutsjebaneagtige vej, han måtte kravle op ad for at sparke disse indre terrorister til Guantanamo, og genvinde friheden og sig selv. Depression, jalousi, usikkerhed, mistænksomhed, had, pessimisme, og mange flere kendte dæmoner er blandt de underholdende stjerner, der vil optræde i dette eventyr.
Foredraget er en tragikomisk beretning baseret på Farshad Kholghis egne oplevelser.

Rutgrut met flut - eller "Rødgrød med fløde".
Farshad Kholghi fortæller meget underholdende om mødet med Danmark og danskerne og ønsket om at blive accepteret som menneske og ikke et etnisk offer.

Hjernevask.
Om massemanipulation og emotionelt gruppepres. Om hvordan Farshad Kholghi oplevede skolegangen i Iran og fundamentalismen blandt visse indvandrere i Danmark.

Klovn ved et tilfælde
Farshad Kholghi fortæller om at arbejde med klovnen som udgangspunkt i en forkalket teaterverden.

De Ti tilBUD
Guds allernyeste testamente. Farshad Kholghi holder et satirisk og måske provokerende foredrag om nye visioner for menneskehedens fremtid.

Grinet er den bedste måde at bekæmpe despoter på, mener Farshad Kholghi. Da Muhammed-krisen tog fart i februar udtalte han: "Jeg ændrer ikke i mine foredrag, selv om det er naturligt at være bekymret, vil jeg ikke holde op med at tale om fundamentalisme og kritisere og latterliggøre, men man skal være skarp."

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Farshad Kholghi er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Farshad Kholghi

For booking af Farshad Kholghi ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret