Jacob Tingleff

Stand-up komiker tekstforfatter

Jacob Tingleffs status som en af Danmarks bedste tekstforfattere - kombineret med hans suveræne timing - gør at få kan levere så gennemarbejdet et show som Jacob. En af branchens absolutte sværvægtere, der i 2005 fejrede 10 års jubilæum som standupper.

Intelligent og charmerende: På den jyske måde - så man næsten ikke lægger mærke til det.

Jacob Tingleff har leveret manuskripter til så forskellige tv-programmer som "Langt fra Las Vegas," "Gintbergs store aften - hver aften," "Er du skidt, skat?," "Ugen der Gak," "Get Ahead med Patrick Toftgaard". Som stand-up komiker medvirker Jacob Tingleff på dvd'erne "Farvelagte Frustrationer," "Den Ægte Vare", "Talegaver til børn - 10 års jubilæum" samt på den nyligt udsendte "Tingleff BOX", der har over 2 timers aldrig tidligere udgivet materiale. En udgivelse om hvilken pressen skrev: ".Man kunne fristes til at kalde ham en ny ung udgave af Niels Hausgaard. Blot skarpere, uden guitaren og med langt bedre timing."

Et show med Jacob Tingleff er et møde med et menneske, der tænker udenfor rammerne. Hvem andre end Jacob Tingleff kunne have fået ideen at invitere Dansk Blindesamfund på Comedy Zoo, med det primære formål at fokusere 100 % på sin verbale levering, under optagelserne af stand-up cd'en "Det Sorte Album"?

I 2006 var Jacob Tingleff aktuel med det ærlige og selvironiske onemanshow "Pyt med skjorten". Desuden deltog Jacob Tingleff i stand-up-teaterstykket "Ordet er mit!" på Bellevue Teater, hvor Jacob Tingleff med et råt og kompromisløst sprog bl.a. tog livtag med emnet ytringsfrihed.

Jacob Tingleff har til børnebogen "Til dig fra os" skrevet historien "Ziggy", der handler om en dreng, der kan lugte musik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jacob Tingleff er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jacob Tingleff

For booking af Jacob Tingleff ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Jacob Tingleff

Stand-up komikeren Jacob Tingleff

STAND UP SOLO SHOW

"TINGLEFF´S GUIDE TIL PARFORHOLD!"

Parforhold forklaret så både mænd og kvinder fatter det!

♥♥♥♥ Politiken
Forholdet mellem mænd og kvinder er mildt sagt ikke noget ubeskrevet blad i kunstneriske sammenhænge. Faktisk har netop dette emne optaget både komikere, sangskrivere og digtere gennem umindelige tider. Og hvad er der kommet ud af det udover en køn melodi eller lidt underholdning? Alt det ændrer sig nu!
En af landets mest solide og bundsympatiske komikere forklarer nu i "Tingleffs guide til parforhold" HVORFOR parforholdet er så udfordrende for de fleste mennesker og giver os SVARENE i forhold til hvor faldgrupperne er og hvad vi kan gøre for at forstå os selv og vores parforhold endnu bedre. "Jacob Tingleffs guide til parforhold" tager udgangspunkt i parforholdets syv stadier, hvoraf mange kun når til det femte eller sjette, inden vejene skilles. For at besvare det endegyldige spørgsmål: Hvem er de par, der når til
stadie syv? skal vi igennem alle aspekter af samlivets glæder og sorger, mens Tingleff slår ned på de udfordringer,
der opstår undervejs - magtkampe, kønsrollekonflikter, utroskab, skilsmissetanker osv.

Politiken skrev " Usædvanligt morsomt og godt ramt"
"Tingleff udmærker sig ved sin uhyre præcision"

Om Tingleff:
Jacob Tingleff kunne sidste år fejre 15 års jubilæum som stand-up komiker og er en af branchens absolutte
sværvægtere. Også som manuskriptforfatter, hvor han efterhånden har opnået status som en af Danmarks
bedste. Som komiker kender du ham allerede fra succeser som "Farvelagte frustrationer", "Den ægte vare" og
"Tingleff, Tingleff eller Tingleff", der er et af de få stand-up shows, som er blevet anmeldt i Smagsdommerne -
og fik rigtig flotte ord med på vejen! Derudover har han leveret manuskripter til så forskellige tv-programmer som
"Langt fra Las Vegas", "Er du skidt, skat?", "Ugen der gak" og senest til den store publikumssucces "Linda P på
bjerget" på Nørrebros Teater med Linda P og Ulf Pilgaard i hovedrollerne.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret