Sebastian Dorset

Stand-up komiker

Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennemsyrede morsomme mand. Hans facon og stil kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig morsom facon.

En stor appetit på nyheder og en til stadighed florerende nysgerrighed er kendetegnende for Sebastian, der oprindelig er uddannet journalist. Det betyder, at han ved noget om alting, er i stand til at sætte sig grundigt ind i det meste, og at hans show altid er toptunet og aktuelt.

Aktuelle shows

Storyteller
Sebastian Dorset er mest kendt som en stand-up komiker af den mere nørdede slags. Og måske er det 15 års træning med komikken, der har skærpet hans sans for ordenes magt og deres effekt på et publikum. I hvert fald har erfaringen styrket hans evne til at sætte ord sammen i den rigtige rækkefølge og i snurrige, overraskende forløb.

Selvfølgelig er det med fokus på det humoristiske, når Sebastian fortæller historier, men ikke humor i stand-up forstand: Det er som storyteller at den komik, han egentlig brænder for, kommer frem: En surreel, underfundig, nysgerrig og til tider poetisk humor, som ikke kun kalder på grin og overraskelse, men også noget, man kunne kalde rørelse.

Emnerne er en blandet landhandel, men en landhandel, der er personligt ejet, og som Sebastian tager det fulde ansvar for. Ikke noget med andelsselskaber her, og hvis man ønsker noget særligt på hylderne, bestiller Sebastian det gerne hjem.

Skarp stand up tilsat lidt hygge
Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennemsyret morsomme mand. Hans facon og stil kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad i stand til at gå i flæsket på emner som Nørrebro, Seven Eleven og naboskaber på en ubamhjertig morsom måde.

Han er, som fast ankermand på Kulcaféen, en suveræn vært og konferencier og er skarp, når det handler om improvisation og dialog med publikum.

Sku' DET være morsomt
Man kan finde mennesker af enhver størrelse, farve og trosretning, men det er umuligt at opstøve en person, der ikke selv mener at have sans for humor. Ikke alene synes vi selv, vi er sjove, men vi finder os også i stand til at vurdere hvad der er sjovt, og hvad der absolut ikke er det. Baseret på sine erfaringer fra fjorten år som stand-up komiker og sine snart 40 år som menneske kommer Sebastian Dorset med eksempler på hvordan humor kan hjælpe i hverdagen, og eksempler på hvornår den helst skulle have været undgået. Hvad er sjovt, hvordan bruger vi sjovheden, og hvordan glatter vi ud, når vi har været FOR sjove er nogle af de spørgsmål man efter dette foredrag ville have lidt lettere ved at besvare.

Hvorfor er der aldrig noget godt i fjernsynet?Med over 10 års erfaringer med at lave TV både foran og bagved kameraerne giver Sebastian Dorset svaret på dette spørgsmål, som vi så ofte selv har stillet os hjemme i sofaen. Gennem brug af humor, anekdoter og selvoplevede eksempler på "TV-logik" giver dette foredrag stof til eftertanke, næste gang man sidder med fjernbetjeningen og dermed magten over seertallene.

Lidt mere om Dorset
I gennem syv år var Sebastian fast ankermand på Kulcaféen, og her fik han god brug for sine suveræne egenskaber som vært og konferencier. Han er skarp, når det handler om improvisation og dialog med publikum.

Sebastian er fast skribent på bagsiden af Urban og har skrevet for bl.a. Ekstra Bladet, Politiken og Euroman. Desuden har flere redaktioner, bl.a. "Parlamentet" på TV3 og "Tjenesten" på P3, brugt Sebastians enestående evner som komiker og velsmurt idégenerator, og tv-værter som Mette Lisby, Jarl Friis Mikkelsen og Jan Gintberg har nydt godt af hans talent som tekst-forfatter.

Sebastian var en femtedel af succesturnéen "Fem på Flugt", som optrådte på de danske spillesteder i foråret 2003, og i 2005 brillerede han i Stand-up.dk. I 2006 medvirkede han i tv-programmet "9 ud af 10", og han var sammen med Anders Fjelsted vært på det årligt tilbagevendende UNICEF-show "Talegaver til børn".

Sebastian er dommer i TV 3s teatersport-program "Gu'skelov du kom".

Læs mere om Sebastian Dorset på sebastiandorset.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sebastian Dorset er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sebastian Dorset

For booking af Sebastian Dorset ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Sebastian Dorset

Sebastian Dorset

STAND-UP KOMIKER

Du kender ham fra...
"Stand-up.dk" på TV2 ZULU, bagsiden af URBAN, vært på Talegaver til Børn 2006.

Sebastian kan finde på at snakke om:
Kvindefodbold, kålrabi, kantsten og Ålborgs gågade

Det vidste du ikke om ham:
Er glad for bold.

Kort om Sebastian Dorset
Gennem mange år har Sebastian Dorset været den sjove mand bag de sjove. Både som tekstforfatter for Mette Lisby, Jarl Friis Mikkelsen, Jan Gintberg og Søren Dahl på deres shows, men også som vært og konferencier ved forskellige stand-up-arrangementer. Men de senere år er retfærdigheden sket fyldest, og vi har fået Dorset frem i rampelyset, hvor han hører hjemme med sin tørre, underfundige og begavede komik. Sebastian Dorset er journalist af baggrund, og det fornemmer man. Når han skriver og kommenterer i medierne. Og når han i sine shows tager kritisk fat på verden, hverdagen, videnskaben og og andre småting.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret