Søren Dahl - fra Cafe Hack

Komiker stand-up

Danmarks sjoveste radiovært

Hans humor kan være underspillet, hyggelig og jysk. Men han kan også forvandle sig til et frådende vittigheds-monster, som river skarpslebne vitser af sig i højt tempo. De fleste kender Søren Dahl som den flinke radiovært fra "Café Hack" på P4. Men han optræder lige så hjemvandt i rollen som "sjov mand" - også kaldet solist, komiker eller stand up.

Når man hyrer Søren Dahl til et show, kan man være sikker på, at man får den ægte vare. Han har erfaringen og professionalismen, og så kan han som få kombinere snak, humor og musikalitet. Søren Dahl spænder over det meste - og vil få folk til at hulke af grin, uanset om anledningen er en firmafest, en stor fødselsdag eller underholdning til et kursusarrangement. Vittighederne afleveres med skarp og rå kant - uden at den jyske lune fornægter sig.

Søren Dahl tilrettelægger hver gang sin optræden til den særlige anledning. Netop denne lydhørhed, som gør ham til Danmarks mest populære radiovært, gør ham til en lige så efterspurgt konferencier, solist, komiker eller stand up. Han har en særlig evne til at målrette sin optræden. Han indgår gerne i dialog omkring planlægningen - og han elsker at være på.

Søren Dahl kan desuden noget, som kun få konferenciers magter. Han kan krydre sin rolle med musikalsk optræden. Søren Dahl er oprindeligt uddannet musikpædagog ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1984 - og har desuden videreuddannet sig i musical- og filmkomposition i London. Han har stået bag utallige musikkompositioner og arrangementer rundt omkring på de danske teatre, og han har desuden skrevet musik til tv og film.

De fleste danskere kender Søren Dahl i rollen som den veltalende, menneskekærlige og videbegærlige radiovært i det populære P4-program "Café Hack" samt fra hans fortid som medlem af De Nattergale. Han har også været tv-vært i DR-programmet "Det' ren kagemand" og for "Charlie får gæster" på TV2 Charlie. Søren Dahl er thybo og født i Thisted. Han blev i 2004 kåret som Årets Thybo af Thy Erhvervsråd.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Dahl - fra Cafe Hack er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søren Dahl - fra Cafe Hack

For booking af Søren Dahl - fra Cafe Hack ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Søren Dahl - fra Cafe Hack

Søren Dahl Show - kendt fra Café Hack

FORTRYLLENDE MORSOMT OG MUSIKALSK SHOW

Oplev Café Hack værten Søren Dahl, live med hans show: "Kun én som dig". Glæd jer til en fortryllende morsom, varm og musikalsk forestilling!

Det var i 2009, at Søren Dahl først tog på landsturné med et soloshow og viste en ny side af sit talent. I 2011 drog han af sted med showet Søren Dahl 40+3 - nu med 26 fore- stillinger, der både fik fremragende anmeldel- ser og fandt et stort publikum med udsolgte sale. Det er helt tydeligt, at en ny scenisk personlighed har fundet sit udtryk i en showstil, som ikke er set før, og i 2012 fulgte så Søren Dahl 40+4, igen med flere udsolgte huse, og meget flotte anmeldelser.

LIVE SHOW: "Kun én som dig"

Nu er Café Hack værten Søren Dahl klar til at lægge landets koncert- huse, kulturhuse og teatersale ned igen, med et nyt show. Showet - Kun én som dig, bliver en kærlig omfavnelse af livet og det enkelte individs enestående væsen. Showet bliver bæredygtigt både, hvad angår det kulinariske på scenen samt medbragt strøm fra vindmøller.

Et koncertflygel, et film- lærred og et komfur er uundværlige rekvisit- ter, når Søren Dahl forholder sig til livet på godt og ondt, og viser også sine helt unikke samtaleevner.

Mød kendte danskere på scenen i de samtaler, som Søren Dahl mestrer som få andre, og oplev 2 x 45 minutter i en vid- underlig, musikalsk, forrygende morsom og hyggelig stemning. Det ene øjeblik ved flyglet og det næste øjeblik vandrende rundt på scenen, vil Søren sende forrygende mor- somme betragtninger om livet ud over scene- kanten. Kun én som dig - vil også indeholde helt nye vinkler på musicaltraditionerne, alt sammen afleveret i Søren Dahls velkendte humoristiske og musikalske stil.

Glæd jer til en fortryllende morsom, varm og musikalsk forestilling!

Turnéperiode og booking af Søren Dahl show 2013/2014 Kun én som dig
- kan købes i turnéperioden mellem 26. september - 30. november 2013 - samt 7. januar - 27. marts 2014.

Forestillingen bookes hos NKBooking tlf. 70 20 36 48.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Søren Dahl
Lyt til Søren Dahl - fra Cafe Hack

Get the Flash Player to see this player.

Uddrag fra Café Hack
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere